AV Impala Drachten

Wij hebben de slingers opgehangen bij Impala!

29 June 2019

Grote kans dat je binnenkort wordt aangesproken door Elisabeth Bremer of Femke Giebels over het doen van vrijwilligerswerk bij Impala. Waarom? Omdat er veel te doen is bij onze vereniging. Denk aan kantinedienst, schoonmaken, jureren of het organiseren van een activiteit. Wanneer we hier samen de schouders onder zetten, dan is vrijwilligerswerk doen een feestje!

De afgelopen periode hebben we in kaart gebracht welke vrijwilligersklussen er zijn. En dat zijn er best veel. Wat we ook hebben gedaan is alle huidige vrijwilligers tellen. En ook dat zijn er best veel. Probleem opgelost denk je nu misschien, maar helaas. Niets is minder waar. Er zijn behoorlijk veel vrijwilligersvacatures. En helaas zijn de reacties op de oproepen in de Impalees minimaal. Daarom is het tijd voor een nieuw plan.

Voor iedereen een taak

Een plan waarbij we voor iedereen een taak in gedachten hebben. Per trainingsgroep, voor eenmalige klussen, klussen voor ‘zo nu en dan’ en projectmatige klussen.


Het vrijwilligersbeleid voor Impala op 1 A4

Enquête

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je weinig tijd hebt of dat je je afvraagt of het wel bij je past. Daarom geven we je de gelegenheid om dit aan te geven in een enquête. Het invullen van deze enquête kost maar 2 minuten van je tijd en krijg je komende week uitgereikt tijdens de training.

Aanmelden voor vrijwilligerswerk?

Wil je je na het lezen van dit bericht aanmelden voor vrijwilligerswerk? Stuur dan een mail naar infoavimpala.nl. En zet erbij wat jij voor de Impala kunt doen.

Sponsors